Biçiklet elektrike RKS TNT5 Pro

839,00 

Biçiklet elektrike RKS TNT5 Pro

Description

Do të mahniteni me modelin TNT-5 Pro në shikim të parë. Bëhuni gati për udhëtime që nuk do të dëshironit t’i përfundonit me TNT-5 Pro, i cili arrin përsosmërinë me prekje të thjeshta dhe moderne.

Modeli TNT-5 Pro është i pajisur me karakteristikat dhe materialet më të mira, si për nga performanca ashtu edhe për cilësinë.

KORNIZA: Aliazh (Metale te perziera)
BATERIA: 36V 8.8 Ah
MOTORI: 250W RKS
PIRUNI PARA: Aliazh (Metale te perziera) SUSPENSION
SHPEJTESIA: 25 km/h
DISTANCA 35-40 km
GOMAT: KENDA 20” x 4.0
PESHA NETO: 27KG

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biçiklet elektrike RKS TNT5 Pro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *