Pajisje zërimi

Showing all 38 results

 • Kabllo Hama audio stereo 3.5mm – 2 RCA, 5m, e zezë

  3,20 
 • Kabllo lidhëse Hama, 3,5 mm, 4-pin. – 3 RCA, 1.5 m,e zezë

  7,90 
 • Radio altoparlant Bluetooth meaniIT B4, e kaftë/ zezë

  44,90 
 • Mikrofon HAMA 46040 DM 20 Dynamic, bronzë

  15,40 
 • Mikrofon HAMA 46020 DM 20 Dynamic, i zi 46020

  12,30 
 • Mikrofon Hama “MIC-USB Allround”, për PC dhe laptop, USB, 139906

  22,20 
 • Mikrofon Hama “MIC-P35 Allround”, për PC dhe laptop,3.5 mm jack, 139905

  14,50 
 • Konvertues SBOX, 3,5mm – 2 x RCA, M/F

  1,70 
 • Konvertues SBOX 3,5 mm-Type-C, F/M

  2,90 
 • Kabllo zërimi Hama, 2RCA – 3.5mm stereo adapter, 1.5m

  2,90 
 • Kabllo SBOX TOSLINK-TOSLINK M/M, 1,5M

  3,00 
 • Kabllo Hama AUX, 2 X 3.5 mm, stereo, 1.5 m

  3,10 
 • Kabllo Hama AUX, 2 X 3.5 mm adapter, stereo, 1.5 m, 43330

  4,00 
 • Kabllo Hama audio vazhdues, 3.5 mm adapter, stereo, 5m 205121

  3,90 
 • Kabllo Hama audio vazhdues, 3.5 mm adapter, stereo, 2.5 m 43300

  4,20 
 • Kabllo Hama audio fiber optik, ODT – ODT, 3m, 205448

  11,90 
 • Kabllo Hama audio fiber optik, ODT – ODT, 1.5m, 205134

  7,00 
 • Kabllo Hama Audio 2 RCA – 2 RCA, 5 m, 43329

  3,80 
 • Kabllo Hama Audio 2 RCA – 2 RCA, 2.5 m, 43319

  3,50 
 • Kabllo Hama Audio 2 RCA – 2 RCA, 1.5 m 43316

  2,80 
 • Kabllo Hama 2 RCA – 3.5mm stereo audio, 5m, 48918

  4,60 
 • Kabllo Hama 2 RCA – 3.5 mm stereo audio, 2 m, 48913

  2,99 
 • Altoparlantë SBOX, USB, E2N, 2X3W

  7,90 
 • Altoparlantë Portable, Bluetooth, ACME PS408, 2 x 12 W

  67,20 
 • Altoparlantë për PC Hama “Sonic Mobil 183”, e zezë / kuqe 173131

  11,90 
 • Altoparlantë për PC Hama “Sonic LS-206” 173133

  16,90 
 • Altoparlantë Hama “BA-2112”,12 W, i zi 173137

  30,80 
 • Altoparlantë ACME Bluetooth PS101

  20,50 
 • Altoparlant meanIT mini Hi-Fi B2, SD, FM, radio

  39,90 
 • Altoparlant Manhattan, Sound Science, Bluetooth, me dorezë, 165341

  12,90 
 • Altoparlant Manhattan, Sound Science, Bluetooth, me dorezë, 165334

  12,90 
 • Altoparlant Manhattan, Bluetooth, LED, 165303

  6,30 
 • Altoparlant SBOX Bluetooth BT-803, i zi

  20,90 
 • Altoparlant SBOX Bluetooth BT-801, i zi

  23,90 
 • Adapter SBOX 3,5mm F. 4Pin – 2 X 3,5mm M. 3Pin 0,2M

  2,50 
 • Adapter SBOX 2X 3,5 mm F. – 3,5 mm M. 0,2M

  2,50 
 • Adapter SBOX 3,5mm-2 x 3,5mm, M/F

  1,20 
 • Adapter Hama 4-pin, 3.5 mm – 2x 3.5 mm, e zezë

  4,50