Skip to main content

Kompania jonë

Me mbi 15 vite eksperiencë në treg, Metron është bërë e njohur si një kompani e besueshme dhe me vlerë në tregun e Kosovës dhe Maqedonisë. Ajo ka arritur të sigurojë një ekuilibër të mirë midis çmimeve konkurruese dhe cilësisë së produkteve të saj, duke e bërë atë zgjedhjen kryesore të klientëve në këto dy tregje.

Në vitin 2006 u themelua kompania METRON. Fillimisht, ajo u angazhua në importin dhe shpërndarjen e produkteve të markës HAMA. Me zhvillimin e tregut dhe ndryshimet në kërkesat e tij, kompania zgjeroi fokusin e aktiviteteve të saj në fushën e teknologjisë së informacionit, audio/video, telefona inteligjentë dhe pajisje të rrjetit, si dhe në pajisje të vogla shtëpiake dhe inteligjente, duke përfshirë edhe skuterë elektrikë dhe tani së fundmi motorra dhe bicikleta elektrike.

Metron aktualisht ka 16 punonjës dhe është një biznes 100% familjar. Aktiviteti kryesor i Metron është importi dhe shpërndarja e produkteve të markave të njohura të kompanive të huaja në tregun e Kosovës dhe Maqedonisë. Disa nga këto kompani janë HAMA, SANDISK, SAMSUNG, WHITESHARK, SBOX, NOXO, MANHATTAN, INTELLINET, MEANIT, OKAI, VERBATIM, PHILIPS, RKS MOTORS, DLINK dhe FITBIT. Aktualisht, Metron është lider në tregun e shitjes së multimedias dhe aksesorëve. Strategjia e kompanisë sonë është të përmirësojë biznesin duke bashkëpunuar me partnerë afatgjatë, si dhe të kontraktojë biznese dhe tregtarë të rinj në zinxhirët tregtarë.

Metron Reseller

Si ne ofrojmë një gamë të gjerë pajisjesh dhe aksesorësh teknologjikë të cilësisë së lartë për të përmbushur nevojat tuaja. Ne bashkëpunojmë me disa prej markave kryesore në industri për t’ju sjellë produktet më të fundit me çmime konkurruese. Pavarësisht nëse keni nevojë për laptopë, telefona inteligjentë ose aksesorë, e pafund paisje, ne ju sigurojm qe kemi gjithçka që ju nevojitet për të qëndruar të lidhur dhe produktiv.

Partnerët e Metron

Në Metron, ne besojmë në fuqinë e bashkëpunimit. Kjo është arsyeja pse ne bashkëpunojmë me disa nga kompanit dhe prodhuesit kryesorë në industri për t’ju ofruar produktet dhe shërbimet më të mira në treg. Rrjeti ynë i partnerëve na lejon të qëndrojmë të përditësuar mbi teknologjitë më të fundit, duke u siguruar që ne t’ju ofrojmë gjithmonë zgjidhjet më të mira për nevojat tuaja të biznesit ose  nevojat personale.

Behuni Partner

Jeni të interesuar të bëheni partner me Metron. Ne jemi gjithmonë në kërkim të mundësive të reja për të bashkëpunuar dhe rritur rrjetin tonë. Si partner, do të keni akses në katalogun tonë të gjerë të pajisjeve dhe aksesorëve të teknologjisë, si dhe ekspertizën dhe mbështetjen tonë. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë se si mund të punojmë së bashku për të arritur suksesin e ndërsjellë.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Rrjeti ynë i gjerë i pikave të shitjes do të sigurojë që produktet tona të jenë në dispozicion për klientët në mënyrë perfekte

Vizitoni faqen tone, ne Maqedonin Veriore, dhe mesoni me shume per ne