Skip to main content

Na Kontaktoni

Ju faleminderit që keni zgjedhur Metron! Ne jemi të angazhuar për të ofruar shërbime cilësore dhe për të ndihmuar klientët tanë në secilën kërkesë. Nëse keni pyetje, komente, ose kërkesa të tjera, jemi këtu për t’ju ndihmuar. Mund të na kontaktoni nëpërmjet informacionit më poshtë:

info@metron-ks.com
tel: +383 49 317 316   |  +383 49 513 200