Përshtatës&Kabllo konvertues

Showing all 15 results

 • Përshtatës audio Hama “Super Soft” për PS4 54477

  8,90 
 • Konvertues SBOX HDMI M-VGA F

  11,00 
 • Konvertues SBOX HDMI M. – VGA F.+ Audio

  12,90 
 • Konvertues Sbox HDMI F -TYPE-C M

  25,90 
 • Konvertues SBOX DVI A – HDMI, M/F

  2,90 
 • Konvertues Hama Video Adapter, USB-C Plug – HDMI™,Ultra-HD 4K, zezë

  19,90 
 • Konvertues Hama Video Adapter, USB-C Plug – DisplayPort ,Ultra-HD 4K, zezë

  20,90 
 • Konvertues Hama Type-C në HDMI Ultra HD, 135726

  23,90 
 • Konvertues Hama Type-C në DisplayPort Ultra HD, 135725

  23,90 
 • Konvertues Hama Multiport 4në1, 2x USB 3.2, HDMI dhe USB-C (data), 200107

  35,00 
 • Konvertues DVI – VGA, M/F

  2,90 
 • Kabllo ACME USB-C në USB-A femër, AD01S

  7,50 
 • Adapter SBOX, USB-C-HDMI/USB-3.0/SD+TF, 7in1

  50,90 
 • Adapter Manhattan USB 2.0, Type-C në Type-A, 354653

  5,90 
 • Adapter Hama USB 2.0 OTG, micro bashkues, zezë, 78426

  4,20