Priza,Vegla&Kabllo vazhduese elektrike

Showing all 31 results

 • Adapter universal për udhëtime meanIT T4

  7,99 
 • Adapter universal për udhëtime meanIT T4

  7,99 
 • Set i prizave Hama “Universal II”, 4 copë, 44220

  7,70 
 • Prizë Hama me shumë hyrje, e bardhë, 223217

  6,90 
 • Ndërprerës mekanik kohor Hama “Mini”, 121950

  6,50 
 • Multimetër dixhital Hama “EM393B”, 81700

  20,50 
 • Kabllo zgjatëse e rrymës Hama “Profi” 10 m, e zezë, 47871

  22,90 
 • Kabllo vazhduese Hama, 7 priza, 1.4 m, bardhë, 108848

  11,00 
 • Kabllo vazhduese Hama, 6 priza, 5 m, e zezë, 137266

  18,50 
 • Kabllo vazhduese Hama, 6 priza, 3m, zezë, 137258

  19,50 
 • Kabllo vazhduese Hama, 6 priza, 3 m, e bardhë

  16,49 
 • Kabllo vazhduese Hama, 6 priza, 1.5 m, e zezë

  16,99 
 • Kabllo vazhduese Hama, 6 priza, 1.4m, me ndërprerësa individual (121947)

  22,90 
 • Kabllo vazhduese Hama, 6 priza, 1.4 m, e zezë, 47779

  18,50 
 • Kabllo vazhduese Hama, 6 priza, 1.4 m, e bardhë

  12,49 
 • Kabllo vazhduese Hama, 4 Priza, 10 m, 121960

  28,90 
 • Kabllo vazhduese Hama, 4 priza, 1.5m, e bardhë

  12,99 
 • Kabllo vazhduese Hama, 3m, e zezë

  19,90 
 • Kabllo vazhduese Hama, 3 priza, 3m, e zezë

  15,90 
 • Kabllo vazhduese Hama, 3 priza, 1.5 m, zezë/kaltër

  10,50 
 • Kabllo vazhduese Hama, 10 priza, 3 m, e zezë, 137254

  18,50 
 • Kabllo vazhduese Hama me 6 porte USB, 2.4A, 1A, 121966

  34,90 
 • Kabllo vazhduese Hama 6 priza, 1.5 m, e zezë/kaltër

  16,50 
 • Kabllo vazhduese Hama , 3 priza, 1.4m, e zezë

  8,90 
 • Kabllo vazhduese Hama “USB 3.4A”, 5 priza, 1.4m, 223184

  20,90 
 • Kabllo vazhduese Hama “Color”, 6 priza, 1.5m, zezë, 47885

  13,50 
 • Kabllo vazhduese Hama “Color”, 3 priza, 3 m, e zezë, 108888

  12,90 
 • Adapter universal SBOX, TA-23, EU/USA, për udhëtim

  11,90 
 • Adapter universal SBOX, TA-14, për udhëtim

  6,90 
 • Adapter universal për udhëtime SBOX TA-04

  6,50 
 • Adapter universal Manhattan, dhe përshtatës udhëtimi, USB, 102155

  9,90