Biçiklet elektrike RKS CD35

1.149,00 

Biçiklet elektrike RKS CD35

Description

CD35 është një biçikletë malore elektrike , kështu që është një opsion i shkëlqyer për shtigje pyjore dhe terrene të ndryshme. Piruni i përparmë Suntour XCT dhe i amortizeri pasme i japin biçikletës elektrike fleksibilitet të shkëlqyeshëm, duke ofruar përshtatshmëri ndaj te gjitha terreneve.

KORNIZA: Aliazh (Metale te perziera)
BATERIA: 36V 10.4 Ah
MOTORI: 250 W
FORK PARA ZOOM 525
SHPEJTËSIA: 25 km/h
DISTANCA: 35-45 km
Gomat: CST 27,5” x 1,95
Pesha NETO: 22 kg

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biçiklet elektrike RKS CD35”

Your email address will not be published. Required fields are marked *