Biçiklet elektrike RKS TNT10 Pro

1.079,00 

Biçiklet elektrike RKS TNT10 Pro

Description

Do të magjepseni me modelin TNT 10 PRO në shikim të parë. Bëhuni gati për udhëtime që nuk do të dëshironit t’i përfundonit me TNT10 PRO, i cili arrin përsosmërinë me prekje të thjeshta dhe moderne.

Modeli TNT10 PRO është i pajisur me karakteristikat dhe materialet më të mira, si për nga performanca ashtu edhe për cilësinë.

TNT10 PRO mund t’i përgjigjet menjëherë të gjitha nevojave tuaja dhe të gjitha veçorive të tjera që ju japin menjëherë informacionin që ju nevojitet gjatë vozitjes.

 

KORNIZA: Aliazh (Metale te perziera)
BATERIA: 36V 10Ah
MOTORI: 250W RKS
PIRUNI PARA: Aliazh (Metale te perziera)Locked Out
SUSPENSION
SHPEJTESIA: 25 km/h
DISTANCA 45-60 km
GOMAT: CST 20”
PESHA NETO: 27KG

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biçiklet elektrike RKS TNT10 Pro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *