Orë e mençur Acme ACT202

48,00 

Orë SMART ACME ACT202

SKU: 4770070878620 Category:

Description

ACME ACT202 gjurmues i aktivitetit të fitnesit përmban dizajn modern për tu përshtatur në mënyrë të përsosur në dore. Përveç kësaj, ajo numëron hapat, distancën dhe kaloritë tuaja të djegura, informon për thirrjet në hyrje, si dhe mesazhet. Të gjitha informacionet mund të arrihen nga një prekje e lehtë në ekran ose shihet në aplikacionin celular. Nuk ka nevojë të përmendet një karikim i përshtatshëm  thjesht hiqni shiritin dhe lidheni  në çdo vend elektronike.

Jetëgjatësia e baterisë deri në 7 ditë
Madhësia e ekranit 0,91 ”OLED
Mbushës përmes USB, deri në 1 orë
APP-të tjera: VeryFitPro
Rrip: i lëvizshëm
Ritmi i zemrës: Automatik
Lidhjet Bluetooth v4.0
Njësia e peshës + rrip 22 g
Ngjyra e Zezë
Karakteristika monitor i rrahjeve të zemrës
Ekrani me prekje
Hapamatës
Gjurmues gjumi
Njoftim i thirrjes dhe mesazhit
Sensorët Accelerometër, motori i dridhjeve, sensori optik i rrahjeve të zemrës