Orë e mençur FitBit Versa 2, e hiritë

164,00 

Orë FitBit Versa 2 e hirit

SKU: 811138036713 Categories: ,

Description

Një orë inteligjente për gjurmimin e aktiviteteve gjatë gjithë ditës. Vjen me veçori inovative: përgjigje me zë ndaj mesazheve (vetëm për Android), Spotify, rezultatet e cilësisë së gjumit brenda aplikacionit, pagesë e sigurt me #FitbitPay, plus një ekran always on display. Monitorim 24/7 i rrahjeve të zemrës, ruajtja dhe riprodhimi i 300+ këngëve. Shkarkoni qindra aplikacione për fitnes, financa, sporte dhe argëtim. Merrni njoftime për telefonatat, mesazhet, kalendarin, ngjarjet dhe aplikacionet. Jetëgjatësia e baterisë 5+ ditë, i papërshkueshëm nga uji deri në 50 m.

Shëndet

Gjurmimi i aktivitetit gjatë gjithë ditës
Gjurmimi i gjumit
Gjurmimi i gjumit me dritë, të thellë, REM
Rezultati i gjumit
Djegia e kalorive gjatë gjithë ditës
Gjurmimi i shëndetit menstrual
Rezultati i menaxhimit të stresit
Reflektime
Seanca udhezuese te frymarrjes
Gjurmimi i rrahjeve të zemrës 24/7
Njoftimet për ritmin e parregullt të zemrës
Rezultati i Fitnesit Kardio
Monitorimi i ngopjes me oksigjen (SpO2).
Rrahjet e zemrës në pushim
Shkalla e frymëmarrjes
Ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës
Ndryshimet e temperaturës së lëkurës

Fitnes

Njoftime per ushtrime-apo pushim
Katet e ngjitura
Përkujtues për të lëvizur
I papërshkueshëm nga uji ne not
20 mënyra ushtrimesh të bazuara në qëllime
Njohja automatike e ushtrimeve SmartTrack™
Përkujtues të personalizuar
Harta e intensitetit të stërvitjes
Ritmi dhe distanca në kohë reale duke përdorur GPS të telefonit
Zonat e rrahjeve të zemrës

Smart

Modaliteti i ekranit always on display
Amazon Alexa e integruar
Gjej telefonin tim App
Sinkronizohet wireless
Jetëgjatësia e baterisë mbi 6 ditë
Lidhu me kufje me wireless
Luaj muzikë me Pandora & Deezer
Paneli i aplikacionit
Modaliteti i gjumit
Pagesat
Spotify – Lidhu dhe kontrollo
Modaliteti “Mos shqetëso”.
Statistikat në dore
Aplikacionet
Njoftimet intelegjente

DIZAJN DHE MË SHUMË

Ekran me prekje me rezolucion te larte
Aksesorë
Fytyra e orës e personalizueshme