Orë e mençur meanIT M30 LADY, Touch Screen 1.3″, G sensor, vibrim

37,90 

Orë e mençur meanIT M30 LADY, Touch Screen 1.3″, G Sensor,Vibrim

SKU: 3858890342475 Categories: ,

Description

Dukshmëri jashtëzakonisht e mirë dhe ndriçimi i ekranit 1.3 “(me prekje të plotë)

Madhësia e orës 43 mm
Pajisja me dizajn shumë elegant (shumë e lehtë)
Funksionim afatgjatë i një baterie të rikarikueshme Li-ion (procesor i gjeneratës së re që kursen energji)

Ngarkues me lidhës magnetik
Byzylyk i këmbyeshëm me sistemin e ndryshimit të shpejtë (gjerësia 20 mm)
Monitorimi i funksioneve trupore (hapat, pulsi, gjumi)

Mbështetje multi sportive
Informacion për thirrjet dhe mesazhet

Lidhja wireless BT, vibra, sensori G

Kontrolloni audio muziken përmes Bluetooth

Kontrolli i kamerës përmes Bluetooth

Fytyra të këmbyeshme të orës (2 tema themelore + tema shtesë që mund të shkarkohen përmes aplikacionit dhe aftësia për të vendosur foto në ekranin e orës)