info@metron-ks.com   +383 49 513 200

USB 3.1 Flash Drive SanDisk Ultra Fit, 32GB

9,49 €

USB UltraFit 32gb

Kategoritë: Usb.   

Shpërndaje:

SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash 32GB, format të vogël.
​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.1.        
Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.     
Mbulesë alumini me ngjyrë të mirë të zezë.                    
Super Speed USB 3.1 për shkrim dhe lexim edhe më të shpejtë.         
I përshtatshëm për pajisjet terminale me ndërfaqe USB.            
Memorie 32GB. 

Shpejtësia e transferimit deri në 130 MB / s           

 


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).