USB Flash Drive SanDisk Ultra Fit, 64GB

8,99 

USB Flash Drive SanDisk Ultra Fit, 64GB

SKU: 619659163730 Categories: ,

Description

Transportoni skedarë midis kompjuterëve me këtë flash drive 64GB SanDisk Ultra Fit. Lidhja USB 3.1 siguron transferim të shpejtë.Kjo flash drive SanDisk Ultra Fit ka një dizajn kompakt për transportueshmëri të përshtatshme dhe një profil modest gjatë përdorimit.

Kapaciteti i ruajtjes 64GB
Ofron hapësirë të bollshme për foto, video dhe më shumë.

Interface USB 3.1
Për një lidhje të shpejtë. Në përputhje me USB 2.0.

Performancë e lartë dhe shpejtësi e qëndrueshme e transferimit të të dhënave
Deri në 10 Gbps (duke përdorur USB 3.1)

Softueri SanDisk SecureAccess
Ndihmon në mbajtjen e skedarëve tuaj të mbrojtur.

USB Tipi A
USB 3.1