info@metron-ks.com   +383 49 513 200

Power Bank Hama "Supreme 5HD", 5000mAh

18,90 €

188306

Kategoritë: Power Bank   

Shpërndaje:

Në një udhëtim pune ose me pushime nëse papritur e gjejmë veten me një bateri të zbrazët të celularit, atëherë ju kaloni gjithmonë më lehtë sepse keni energji të mjaftueshëm për celularin tuaj dhe qëndroni të lidhur gjatë gjithë kohës.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).