Çantë Manhattan Knappack, 439831, për laptop 15.6″, e zezë

17,50 

Çantë për llaptop, 15.6″,Knappack, Manhattan 439831, e zezë

SKU: 7666234389831 Categories: , ,

Description

Manhattan Knappack është krijuar si një transportues i lehtë, i përshtatshëm dhe i përballueshëm për kompjuterin tuaj laptop. Ndarja e saj kryesore mundeson hapsire për një kompjuter laptop deri në 15,6 “dhe ofron hapësirë të bollshme për libra, veshje dhe sende të tjera. Ai gjithashtu ka një xhep të jashtëm për transport që është ideal për stilolapsa, karta biznesi dhe të tjera sende më të vogla, si dhe një xhep anësor me rrjetë elastike për bartjen e një shishe uji. Pjesa e jashtme e kësaj çante është bërë nga 600D PVC për qëndrueshmëri dhe besueshmëri, dhe ka rripa shpatullash të rregullueshëm.

Ndarja kryesore për laptopë me ekran të gjerë deri në 15.6 “.
Prodhuar nga materiale të qëndrueshme, të lehta.
Xhepi i përparmë për mbajtjen e stilolapsave, kartave të biznesit dhe sendeve të tjera më të vogla.
Rripa të shtrënguar, të rregullueshëm.
Qasje të lehtë në xhepin me rrjet elastik për shishe të ujit.