[email protected]tron-ks.com   +383 49 513 200

Kartë e memories SanDisk, microSDXC 128Gb me adapter

35,90 €

SanDisk microSD 128GB

Kategoritë: SD/microSD   

Shpërndaje:

Shpejtësi transferimi deri në 100 MB / s

Ideale për smartphone, tabletë dhe kamera premium të bazuar në Android

Me kartën e memories SanDisk microSD 128GB ju do të keni hapësirë të mjaftueshme të shtuar për të ruajtur foto, video HD dhe muzikë në telefonin ose tabletin tuaj.

Për të transferuar dhe shkëmbyer të dhëna mund të përdorni kartën me çdo pajisje që ka një slot të kartës micro SD.

Ajo vjen me një përshtatës për të kthyer kartën microSD në një kartë SD me madhësi standarde për t'ju dhënë mundësinë për ta përdorur atë edhe në pajisje të tjera të pajtueshme.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).