[email protected]   +383 49 513 200

Çantë Manhattan 438889, London, për laptop 15.6", e zezë

14,90 €

438889

Kategoritë: Çantë   

Shpërndaje:

Zgjidhje praktike që siguron mbrojtje thelbësore të kompjuterit, e rehatshme për udhëtim dhe përshtatet pothuajse kudo.
Xhepi i madh i përparëm ruan skedarë, kabllo dhe pajisje shtesë.
Dorezat e forta me rrip të dyfishtë dhe rrip pa shpatulla sigurojnë transport të rehatshëm dhe të sigurt.
Materialet polister të lehta, të qëndrueshme, rezistojnë ndaj ujit.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).