Rrip metalik rrjet Swissten për Apple Watch, 42-44 mm, i argjendtë

11,90 

46000212

SKU: 8595217477216 Categories: , ,

Description

Rrip metalik rrjet Swissten 42-44mm me fiksim magnetik do të ndryshojë në mënyrë perfekte pamjen e orës suaj inteligjente. Metali nga i cili është bërë rripi i jep rripit forcë të mjaftueshme, rezistencë ndaj dëmtimit dhe sigurisht dizajn elegant. Gjatësia e rripit mund të vendoset në intervalin 13,2-24 cm.

Përputhshmëria:
I përket Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5 dhe Apple Watch Series 6, 42-44mm.

Gjatësia:
Gjatësia e Rripit mund të rregullohet në intervalin 132-240 mm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rrip metalik rrjet Swissten për Apple Watch, 42-44 mm, i argjendtë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *