Orë e mençur Hama “Fit Watch 5910”, me GPS, 178606

74,90 

Orë e mençur Hama “Fit Watch 5910” GPS, Kalori, 178606

SKU: 4047443455895 Categories: ,

Description

Orë e zgjuar, gjurmues fitnesi ose orë vrapimi – me “Fit Watch 5910” ju jeni gjithmonë të azhurnuar dhe merrni një trajner motivues i cili do t’ju ngrejë në një nivel të ri fitnesi. Vrapim, rrotullim, palestër ose yoga – tani është koha për të filluar!

Dëshironi të dini saktësisht: shfaqni rrugën tuaj të saktë gjatë vrapimit, biçikletës ose shëtitjes me GPS të integruar – nuk kërkohet smartphone

Orë inteligjente dhe gjurmues fitnesi me GPS të integruar për të kontrolluar dhe optimizuar funksionet e trupit për një jetë të shëndetshme të përditshme dhe sport aktiv
8 sporte mund të ruhen në orën sportive
Vendosni synime atletike me kohëmatësin ose kronometrin, për shembull ecjen 15 minuta ne shkallë ose matjen e kohës së vrapimit – kjo përfshihet me pedometrin në rrjet shtesë: në kombinim me Google Fit, Apple Health dhe Strava ju merrni edhe më shumë vlerësime për një mënyrë jetese të shëndetshme
Ndriçimi i ekranit i rregullueshëm për të përshtatur ekranin me kushtet përkatëse të ndriçimit
Ekrani i duhur për të gjithë: zgjidhni nga modelet e ndryshme të display dhe vendosni një imazh individual ne background
Ekrani aktivizohet me një lëvizje dores përpjetë
Mos u habitni më nga shiu apo bora me parashikimin e integruar të motit
Aktivizo modalitetin “Mos shqetëso” në mënyrë që asgjë të mos të tërheqë vëmendjen – as gjatë sportit dhe as në zyrë
Përdorni funksionin e kërkimit të telefonit për të gjetur telefonin inteligjent
Ora inteligjente që madje ju ndihmon të relaksoheni: nëse jeni shumë të stresuar, bëni një stërvitje të frymëmarrjes dhe pushoni përsëri
Ndjekja e ciklit menstrual – nëse është e nevojshme, ora llogarit menstruacionet e ardhshme, fazën pjellore, etj. Dhe dërgon një kujtesë
Karikim i përshtatshëm me Ngarkesë Magnetike – kablloja e furnizuar e karikimit lidhet me orën inteligjente përmes një magneti

Jetëgjatësia maksimale e baterisë: 6 ditë

Versioni 5 i Bluetooth
Rezistent nga uji
Klasa e mbrojtjes IP IP68 (mbrojtje kundër hyrjes së pluhurit dhe zhytjes së vazhdueshme)
Material çelik inox
Funksioni matës: Mesatarja e Rrahjeve të Zemrës / Distanca / Shpejtësia / Ritmi i Zemrës / Djegia e kalorive / Gjumi / SWOLF / Ritmi / Koha e stërvitjes
Funksione shtesë: Detektimi i aktivitetit, njoftimet, kujtesa e lëvizjes, mënyra e relaksimit, kontrolli i muzikës, modaliteti i mos shqetësimit, mënyrat sportive, kronometri, kërkimi i telefonit, kohëmatësi,ora me zile, shfaqja e motit
Pesha: 35 g