Mbëshjtellëse për Samsung A25 5G, e kaltër mbyllur

18,49 

EF-OA256TBEGWW

SKU: 8806095236124 Categories: , ,

Description

Mbështjellëse e përbërë nga materiali TPU i ofron pajisjes mbrojtje solide kundër rënieve dhe goditjeve
Ka një xhep për karta te ndryshme ose ID

Materiali silikoni, TPU

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbëshjtellëse për Samsung A25 5G, e kaltër mbyllur”

Your email address will not be published. Required fields are marked *