Karikues Samsung Travel Adapter Super Fast Charge 45W Type-C/Type-C Cable 5A

Karikues Samsung Travel Adapter Super Fast Charge 45W Type-C/Type-C Cable 5A

SKU: 8806090104527 Kategori: ,

Përshkrim

Karikues Samsung Travel Adapter që mbështet teknologjinë e karikimit Ultra-Fast, dizajn kompakt dhe i lehtë.
Pajisjet që nuk mbështesin karikimin e shpejtë mund të karikohen me shpejtësi të rregullt
Për rezultate më të mira, përdorni kabllon USB-C të përfshirë
Fuqia 45W garanton shpejtësinë optimale të karikimit për pajisjet që mbështesin standardin PD 3.0

Super Fast Charging 2.0 max. 45W, PD 3.0 PPS max. 45W

Gjatesija e kabllit: 1m

Tensioni i hyrjes
100-240 V

Tensioni i daljes (maksimumi, karikimi normal)
5 V

Tensioni i daljes (maksimumi, karikimi i shpejtë)
PDO: 9V, 15V, 20V / PPS: 3.3-11.0V ose 3.3-16.0V ose 3.3-21.0V

Rryma e daljes (maksimumi, karikimi normal)
3 A

Rryma e daljes (maksimumi, karikimi i shpejtë)
PDO: 3A(9V, 15V), 2.25A(20V) / PPS: 4.05A(3.3-11.0V) ose 2.8A(3.3-16.0V) ose 2.1A(3.3-21.0V)