Karikues makine Swissten, PD, USB-C, karikim i shpejtë 3.0, 36W, metal, i zi

10,90 

20111760

SKU: 8595217474154 Categories: , ,

Description

Karikues elegant metalik i makinës me fuqi totale 36W. Karikuesi ka portën USB-C, e cila mbështet Power Delivery dhe portin USB, e cila mbështet QC 3.0.

Tensioni i hyrjes: 12V – 24V
Dalja USB-C: PD 5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A
Dalja USB: QC 5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A
Fuqia totale: 36 W
Temperatura e përdorimit: 0-45°C

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karikues makine Swissten, PD, USB-C, karikim i shpejtë 3.0, 36W, metal, i zi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *