KABLLO HAMA PËR IPHONE, LIGHTNING, 1.5 M, E BARDHË 201581

18,50 

201581

Description

Produktet MFI janë të licencuara nga Apple dhe posaçërisht për lidhje me iPhone, iPad dhe iPod. Apple përshkruan standarde me cilësi të lartë dhe i kontrollon ato përpara se produktet të vijnë në treg.

Kabllo për karikimin dhe sinkronizimin e telefonave smart me lidhje Lightning.

Konektor shumë të fortë të veshur me ar me rezistencë të ulët kontakti për transmetimin e sigurt të sinjalit.

Kablloja është shumë elastike, gjë që e bën të qëndrueshme ndaj dëmtimeve të ndryshme.

USB standart: USB 2.0

Max. Shkalla e transferimit të të dhënave 480 Mbit / s

Max. Tensioni: 5 V/ 2.4 A

Konektori: USB A – Lightning

Gjatësija: 1.5m

Ngjyra: Bardhë

There are no reviews yet.

Be the first to review “KABLLO HAMA PËR IPHONE, LIGHTNING, 1.5 M, E BARDHË 201581”

Your email address will not be published. Required fields are marked *