Disk kundër zjarrit Fire Destroyer, 800gr. 130mm

129,90 

800gr, 130mm

Categories: ,

Description

Produkti DISK FIRE DESTROYER është i përshtatshëm për instalim në zonën e motorit të automjeteve
dhe anije.

Për shkak të formës dhe lehtësisë së tij në instalim, është një zgjidhje shumë e thjeshtë për të
parandaluar zjarret e mëdha.

Kur flaka bie në kontakt me diskun, ai automatikisht aktivizon, duke shpërndarë agjentin fikës
në formën e pluhurit duke shuar zjarrin.

Instalimi
– zona e motorit (kamionë, autobusë, mjete transporti, makina, makineri bujqësore);

– dhomat e makinerive (anijet dhe varkat)
– hapësira të ngushta ku mund të bjerë zjarr

Rreth produktit:

Agjent fikës: pluhur i thatë, i padëmshëm për shëndetin e njeriut dhe mjedisin (NH4H2PO4)
Koha e reagimit: 3-5 sekonda
Vëllimi i agjentit të fikjes në DISKUN FIRE DESTROYER është i mjaftueshëm për deri në 1 m3
Efektiv për klasat e zjarrit: A, B, C, E, F

DISKU FIRE DESTROYER ka një jetëgjatësi prej tre vjetësh dhe nuk kërkon mirëmbajtje shtesë gjatë kësaj
kohe.

Përmasat: pesha 800 g, diametri 130 mm*, lartësia 55 mm
Koha e parashikuar e instalimit është 15 minuta
Shkaqet më të shpeshta të zjarrit janë:

– motori me mbinxehje;
– përkeqësim ose defekt në instalimet elektrike;
– dëmtimi i instalimeve për shkak të brejtësve;
– përkeqësimi ose dëmtimi i furnizimit me karburant të motorit;
– pajisja e ngrohjes (kamioni në vendqëndrim)

There are no reviews yet.

Be the first to review “Disk kundër zjarrit Fire Destroyer, 800gr. 130mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *