Dëgjuese Hama Freedom Light, Bluetooth, të kuqe

23,90 

Dëgjuese Hama “Freedom Light”, Bluetooth, 184075

SKU: 4047443458957 Categories: ,

Description

Dëgjuese in-ear Wifi, për të dëgjuar muzikë dhe për të telefonuar përmes Bluetooth.
Super të lehta dhe pa kabllo për komoditet maksimal gjatë përdorimit.
Ofrojnë zë të balancuar, më pak presion në veshë dhe përshkueshmëri më të madhe të tingujve të ambientit (i përshtatshëm p.sh. për lëvizje të sigurt në qytet, në punë e të ngjashme).
Forma praktike e kufjeve për përdorim të lehtë dhe zë cilësor gjatë një telefonate.
Kasë kompakte e lehtë për ruajtjen dhe karikimin e kufjeve në lëvizje.
Mbajtëse e kufjeve magnetike; e lehtë për t’i futur, për të shmangur rënien, lidhje e saktë e kontakteve të karikimit.
Mikrofon i integruar, mund të përdoret si headset.
Mbështetje për asistentët Apple Siri dhe Google Assistant.
Kontrolli me prekje  (luaj / pauzë) dhe telefonata (përgjigje / mbarim)
Mundësia e kontrollit të volumit duke përdorur butonin e zërit.
Ndezje/fikje automatike
Deri në 7 orë përdorim me një karikim, 28 orë me kasë karikimi (3x karikim)

Bluetooth 5.1
Ndjeshmëria e mikrofonit -42 dB ± 3 dB
Ndjeshmëria e kufjeve 102 dB +/- 3 dB
Sensor me prekje ,Kontrolli i zërit
Asistent Google Assistant, Siri
Profilet e përputhshme Bluetooth A2DP, AVRCP ,HFP, HSP , PBAP, SPP V1.2
Maks. koha e muzikës 7 orë
Maks. gatishmëria 150 orë
Maks. koha e bisedës 5 orë
Stereo
Mikrofon Omnidirectional
Pesha: 40 g
Koha e karikimit: 2.5 orë
Lidhes USB-C
Bluetooth e klasës 2
Shtrirja e frekuencës së mikrofonit: 100 Hz – 5kHz
Shtrirja e frekuencave të kufjeve: 20 Hz – 20 kHz
Rezistenca e mikrofonit: 0,4 kOhm
Rezistenca e kufjeve: 32 Ohm
Distanca e transmetimit: 10 m
WBCV  75mV