[email protected]   +383 49 513 200

Switch D-Link DGS-1024D, 24-Port, i zi

164,90 €

DGS 1024D

Kategoritë: Router/Switch/Modem   

Shpërndaje:

Seria D-Link DGS-1024D 24-Port Gigabit Switch ofron një mënyrë ekonomike për bizneset SOHO dhe të Vogla të Mesme (SMB) të përfitojnë nga shpejtësia e Gigabit Ethernet ndërsa ulin konsumin e energjisë dhe minimizojnë prodhimin e zhurmës.

DGS-1024D përmban një bazë metalike të qëndrueshëm, kompakt, së bashku me një dizajn kompakt që lejon shpërndarjen e përmirësuar të nxehtësisë duke ruajtur funksionimin pa zhurmë, është e vogël, e lehtë, e montueshme në mur, dhe është ideale për çdo biznes me kërkesa të kërkuara dhe një buxhet të vogël.

Specifikat

Numri i porteve: 24 porte
Lloji kryesor i porteve: 1000BASE-T Gigabit Ethernet
Kapaciteti: 32 Gbps
D-Link Green: Po


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).