[email protected]   +383 49 513 200

SanDisk Ultra Dual Drive Go USB Type-C Flash Drive 64GB

16,49 €

USB Dual Drive Go 64GB

Kategoritë: Usb.   

Shpërndaje:

Flash drive 2-në-1 për pajisjet tuaja USB Type-C™ dhe Type-A
SanDisk Ultra® Dual Drive Go ju lejon të lëvizni pa probleme të dhënat midis telefonit inteligjent USB Type-C, tabletave dhe Mac-ve dhe kompjuterëve USB Type-A

Thjesht lidhni SanDisk Ultra® Dual Drive Go USB Flash Drive dhe zhvendosni me lehtësi të dhënat nga pajisja juaj, duke liruar hapësirë të vlefshme. Me gjithë atë hapësirë shtesë ju mund të bëni më shumë foto udhëtimi, filma, muzikë, lojëra dhe çfarëdo tjetër që dëshironi.

Automatikisht mund te beni backup fotot, videot, muzikën, dokumentet dhe kontaktet tuaja më të fundit me aplikacionin SanDisk Memory zone. 

Pasi te dhenat të jenë në SanDisk Ultra® Dual Drive Go, performanca e nivelit të lartë USB 3.1 Gen 1 me shpejtësi leximi 150 MB/s ju lejon t'i zhvendosni me shpejtësi skedarët në kompjuterin tuaj.

USB 3.1 Gen 1
Lidhës USB-C,USB-A
Përputhshmëria me Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X v10.9+
Dimensionet (J x P x H) 1,75" x 0,48" x 0,34"


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).