[email protected]   +383 49 513 200

Mbajtës për TV LCD 37"-70" Manhattan, 461337

46,20 €

461337

Kategoritë: Mbajtës për Tv   

Shpërndaje:

Mbajtësi i murit me lëvizje të plotë LCD Manhattan Universal ofron rregullime precize për të mbajtur të qarta, të mprehta dhe të përcaktuara imazhet, kontrastet dhe ngjyrat. Në përputhje me VESA dhe i ndërtuar nga materiale cilësore, ky mbajtës përshtatet me një sërë madhësish të ekranit për një instalim të sigurt të TV.

Pershtatet ne ambiente te ndryshme si ne dhomën tuaj të ndenjes, dhomën e gjumit, si dhe për përdorime komerciale në hotele, klasa, salla konferencash etj

Specifikat

Optimizoni pamjet me pjerrësi + 10 ° në -15 °, rregullim të nivelit  90 ° dhe rrotullim 90 °
Zgjat TV deri në 24,7 cm (9,72 inç.) nga muri
Instalim i lehtë ideal për shtëpi, zyra 
Përmbush standardet VESA: 200 x 200, 300 x 300, 400 x 200, 400 X 400, 600 x 400
Mbështet TV nga 37 "në 70" deri në 35 kg (77 bs.)


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).