[email protected]   +383 49 513 200

Kartë e memories SanDisk microSDXC, 128GB dhe adapter Extreme

36,99 €

SanDisk 128gb Extreme

Kategoritë: SD/microSD   

Shpërndaje:

Deri në 90 MB / s shpejtësi shkrimi për performancë të shpejtë dhe deri në 160 MB / s për transferim të shpejtë
Vlerësimi i Klasës së Shpejtësisë së Video UHS 30 (V30) nënkupton që karta juaj është e gatshme për avancime në realitetin virtual dhe regjistrimin e videos 360 shkallë
Plus, është UHS Speed Class 3 (U3) e vlerësuar për kapjen e videos me HD të plotë dhe 4K UHD


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).