[email protected]   +383 49 513 200

Kabllo e rrjetit UTP Manhattan CAT-5e, 3 m, 329910

3,50 €

329910

Kategoritë: Kabllo LAN   

Shpërndaje:

Kabllo UTP për lidhjen e një PC, laptop, Smart TV etj, në rrjet të internetit.

Ka dy konektor RJ-45 të veshura me ar dhe gjatësia e kabllos është 3 m.


Ju duhet të kyqeni për të berë vlerësim (Review).