USB Wireless‑N Nano Adapter D-Link, DWA-131

16,90 

USB Wireless‑N Nano Adapter D-Link, DWA-131

SKU: 790069326905 Categories: ,

Description

Përmirësoni sinjalin Wi-Fi në desktopin tuaj ose kompjuterin laptop me adapterin D-Link Wireless N Nano USB (DWA-131), i cili ju lejon të lidheni me ndonjë rrjet pa tel N300. Do të keni përvojë më të mirë në media nga distanca më të mëdha rreth shtëpisë ose zyrës tuaj. Ideale për të udhëtuar ose për një hapësirë pune të mbushur me njerëz, Adapter USB Wireless N Nano përmban një dizajn kompakt për t’u përshtatur në laptopin tuaj.

DWA-131 mbështet enkriptimin me valë WPA/WPA2 për të ndihmuar në parandalimin e ndërhyrjeve nga jashtë dhe për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga ekspozimi.

DWA-131 është projektuar për përdorim në shtëpi më të mëdha dhe për përdoruesit që kërkojnë performancë më të lartë të rrjetit. Maksimizoni performancën tuaj me valë duke e lidhur këtë përshtatës me një router Wireless N dhe qëndroni të lidhur nga pothuajse kudo në shtëpinë tuaj. DWA-131 është gjithashtu i pajtueshëm me teknologjinë 802.11g, kështu që mund ta përdorni edhe me pajisje të vjetra.

Veçoria SoftAP e D-Link lejon DWA-131 të veprojë si një Acces Point, duke ju lejuar të ndani lidhjen me tela të internetit të kompjuterit tuaj me valë me pajisje të tjera ose të zgjeroni mbulimin e një rrjeti ekzistues. Thjesht instaloni softuerin e përfshirë D-Link SoftAP dhe futni përshtatësin Wireless N Nano USB për të përdorur DWA-131 si pikë aksesi menjëherë. Ju mund të aktivizoni ose çaktivizoni SoftAP me klikimin e një butoni, duke ju lejuar të kaloni midis modaliteteve pa vështirësi.

Shpejtësia Wifi: 300 Mbps
Standardet: IEEE 802.11n/g/b
Antenë e integruar (2×2)
USB: USB 2.0
MU-MIMO: X
Kriptimi me valë: WEP, WPA dhe WPA2