USB flash Hama “Classic” FlashPen, USB 3.0, 64GB, 70MB / s, 181053

15,10 

USB flash Hama “Classic” FlashPen, USB 3.0, 64GB, 70MB / s, 181053

SKU: 4047443401434 Categories: ,

Description

USB 3.0 me kapak dhe bazë prej alumini i përshtatshëm për pajisjet terminale me interface USB.

Me super shpejtësi për ritme edhe më të shpejtë leximi dhe shkrimi ( read and write).

USB 3.0 është për të gjitha pajisjet me interface USB, shpejtësia e leximit prej 70MB / s mund të arrihet vetëm me një interface USB 3.0.

Nëse përdoret në një interface USB 2.0, shpejtësia do të devijojë.

Ngjyra: Bronzë

Lidhësi: USB 3.0 A-Mashkull

Max. Shkalla e transferimit të të dhënave: 70 MB / s

Memoria: 64GB

Standarti: USB 3.0

Meteriali: Alumin,Plastik

Gjerësia: 1.7cm

Lartësia: 6.0cm

Kompatibil në sistemet operative: Windows 10/8/7 / Vista / XP dhe MacOS 9.0 ose më i lartë