USB Flash Drive Ultra SanDisk, 128GB

14,99 

USB Flash Drive Ultra SanDisk, 128GB

SKU: 619659113568 Categories: ,

Description

USB 3.0 me shpejtësi të lartë shkrimi deri ne 130 mb/s ju mund te transferoni videot, fotot dhe skedarët tuaj deri në dhjetë herë më shpejt se disqet standarde USB 2.0.Tani mund të transferoni një film me gjatësi të plotë nga laptopi në flash drive tuaj në më pak se një minutë. Për më shumë se 25 vjet, SanDisk është i njohur për cilësinë dhe besueshmërinë në të gjithë botën.
SanDisk kësaj radhe sjell në treg USB Flash 128GB.
​Media kompakte e ruajtshme e depozituar me teknologjinë USB 3.0.
Lejon që të dhënat të shkruhen dhe fshihen aq shpesh sa është e nevojshme.
Mbulesë alumini me ngjyrë të mirë zezë.
Super Speed USB 3.0 për shkrim dhe lexim edhe më të shpejtë.
I përshtatshëm për pajisjet terminale me interface USB.
.