USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive, Type-C, 128GB

23,90 

USB 3.1 SanDisk Ultra Dual Drive, Type-C, 128GB

SKU: 6196591425063 Categories: ,

Description

Lironi lehtësisht hapësirë në celularin tuaj ose transferoni shpejt të dhënat tuaja midis pajisjeve me USB 3.1 me shpejtësi të lartë deri në 150 mbps. Me një lidhës të kthyeshëm USB-C dhe një lidhës tradicional USB, SanDisk Ultra® Dual Drive USB-C ™ ju lejon të transferoni me shpejtësi dhe lehtësi të dhëna midis celularëve të mençur, tabletëve dhe kompjuterëve. Gjithashtu, aplikacioni SanDisk® Memory Zone për Android (i disponueshëm në Google Play ™)  ju ndihmon të menaxhoni kujtesën e pajisjes tuaj dhe përmbajtjen tuaj. SanDisk Ultra Dual Drive USB-C është ndërlidhja perfekte midis pajisjes tuaj të re USB-C dhe pajisjeve tuaja të tjera.