Orë për fëmijë FitBit Ace3, Minions Edition, e verdhë

84,00 

Orë FitBit Ace3, Minions Edition kids 6+,e verdhë

SKU: 810038855097 Categories: ,

Description

Për fëmijët 6+. Të rehatshme dhe të sigurta. Fitbit Ace 3 u krijua për veprim të gjallë me një rrip të rehatshëm silikoni dhe një shtrëngim të sigurt e të rregullueshëm. Jetëgjatësia e baterisë 8 ditë. Gjurmimi i gjumit. Sfidat familjare. Kohëmatës dhe kronometër Fytyra te ndryshme. Aktivitet gjithëditor. Rezistent nga uji deri në 50 m. Përkujtues lëvizjesh. Alarmet dhe përkujtuesit e gjumit. Njoftimet e thirrjeve (në smartphone). Byzylykë dhe aksesorë. Nëpërmjet PARENT VIEW, prindërit mund të shohin lehtësisht aktivitetin e fëmijëve të tyre dhe të miratojnë lidhjet e tyre.

SHËNDETI

Gjurmimi e gjumit
Alarmet dhe përkujtuesit e kohës së gjumit

FITNESI

I papërshkueshëm uji ne not
Përkujtues për të lëvizur
Gjurmues i aktivitetit gjatë gjithë ditës

SMART

Pamja e prindërve të aplikacionit Fitbit
Pamja e fëmijëve të aplikacionit Fitbit
Sinkronizimi me wifi
Njoftimet
Deri në 8 ditë bateri
Stimulues argëtimi
Kohëmatës dhe Kronometer
Statistika

DIZAJN DHE MË SHUMË

Komode dhe e sigurt
Fytyra te orës
Rripa & Aksesorë
Dizajn i thjeshtë dhe ekran me prekje