Orë FitBit Sense 2, matës aktiviteti, hiri/grafit

339,00 

Orë FitBit Sense 2, hiri/grafit

SKU: 810038858364 Categories: ,

Description

Sensori optik i rrahjeve të zemrës me shumë rrugë.
Sensori elektrik për të matur përçueshmërinë e lëkurës (cEDA) për zbulimin e stresit.
Sensorë elektrikë me shumë qëllime të pajtueshëm me aplikacionin EKG dhe aplikacionin EDA. EKG nuk disponohet në të gjitha vendet.
Sensorë të kuq dhe infra të kuqe për monitorimin e oksigjenit (SpO2).
Altimetër.
Akselerometër me 3 boshte.
Sensori i temperaturës së lëkurës.
Sensori i dritës së ambientit.
Wi-Fi (802.11b/g/n 2.4 GHz).
NFC.
GPS i integruar + GLONASS.
Motori me dridhje.
Altoparlant (75dB SPL @10cm).
Mikrofon.

STRESI DHE GJUMI
Gjurmimi i trupit gjatë gjithë ditës.
Njoftimet për stresin.
Aplikacioni EDA Scan për menaxhimin e stresit.
Reflektime.
Rezultati i menaxhimit të stresit.
Seancat e frymëmarrjes.
Gjurmimi e gjumit dhe fazat e gjumit.
Profili i gjumit.
Rezultati i gjumit.
Alarmi i zgjuar i zgjimit.
SHËNDETI
Gjurmimi e SpO2 (oksigjenit të gjakut).
Njoftimet për ritmin e parregullt të zemrës.
Aplikacioni EKG për vlerësimin e ritmit të zemrës.
Rrahjet e zemrës në pushim.
Njoftimet për rrahjet e larta dhe të ulëta të zemrës.
Ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës.
Sensori i temperaturës së lëkurës.
Shkalla e frymëmarrjes.
Raporti i shëndetit.
Monitorimi i glukozës në gjak (vetëm në aplikacion).
Monitorimi i shëndetit menstrual.
FITNESI
Gjurmimi e rrahjeve të zemrës.
Rezultati ditor i gatishmërisë.
Minutat e Zonës Aktive.
GPS i integruar.
Mënyrat e ushtrimeve.
Hapat, distanca dhe kaloritë.
I papërshkueshëm nga noti.
Rezultati i Fitnesit Kardio.
Gjurmimi automatike e ushtrimeve.
Ushtrime në telefonin tuaj.
SMART DHE MË SHUMË
Njoftimet e telefonatave, teksteve dhe aplikacioneve.
Telefonatat Bluetooth® në dore.
Alexa e integruar.
Hartat e Google.
Portofolin Google.
Fitbit Pay.
Gjej telefonin tim.
Modaliteti i ekranit gjithmonë aktiv.
Modaliteti “Mos shqetëso dhe sleep”.
E përputhshme me pajisjet iOS dhe Android.
Dizajn i hollë.
Bateri 6+ ditore.
Karikimi i shpejtë.
Fytyra e orës dhe aksesorë.
Ekran me prekje me ngjyra.

Anëtarësimi në Fitbit Premium
Fitbit juaj përfshin një anëtarësim në Premium për njohuri të avancuara, qindra stërvitje dhe sesione të kujdesit, rezultatin ditor të gatishmërisë, profilin e gjumit dhe më shumë. Vetëm per anëtarët e rinj dhe të kthyer në Premium. Duhet të aktivizohet anëtarësimi brenda 60 ditëve nga aktivizimi i pajisjes (kërkon metodë të vlefshme pagese). Anëtarësia nuk mund të behet dhurate. Anulo anëtarësimin para përfundimit për të shmangur tarifat e përsëritura.