Mikrofon Hama “MIC-USB Allround”, për PC dhe laptop, USB, 139906

22,20 

Mikrofon Hama “MIC-USB Allround” për PC dhe laptop, USB 139906

SKU: 4047443404985 Categories: , ,

Description

Mikrofon USB PC me trekëmbësh për cilësi të shkëlqyera të regjistrimit, si dhe riprodhim të qartë dhe natyror të zërit.
I përshtatshëm për aplikacione mobile, ideal për përdorim të përditshëm, por edhe për regjistrime zanore dhe vokale falë cilësisë së jashtëzakonshme të zërit
Mbajtje e sigurt falë një trekëmbëshi të qëndrueshëm me prirje të rregullueshme
Falë lidhjes USB, është i përshtatshëm për çdo Laptop dhe PC
Një kabllo me gjatësi prej 2 metrash siguron liri të mjaftueshme të lëvizjes në tavolinë

Lejon mbërthime zanore ose transmetim p.sh. në Skype, Facebook etj
Butoni on / off lejon që mikrofoni të ndalet menjëherë.
Rregullimi i pjerrësisë mundëson pozicionimin e përshtatshëm.

Shtrirja e frekuencës 50 Hz – 16 kHz
Impedanca 2200 Ω
Ekzekutimi Mono
Ndjeshmëria -30 dB ± 3 dB
Gjatësia e kabllit 2 m
Ngjyra e zezë