Mbështjellës për Samsung Galaxy, Tab S8 | S7

79,90 

Mbështjellës për Samsung Galaxy, Tab S8 | S7.

SKU: 8806094301007 Categories: ,

Description

Dizajn elegant me aftësinë për të mbajtur shënime të shpejta.
Hapësirë ruajtëse e integruar për mbajtjen e S Pen.
Ngjitje e shpejtë dhe e lehtë me magnet në pjesën e pasme të kapakut.
Shtresa antibakteriale ju mbron nga bakteret e ndryshme*.
Mbron pjesën e përparme dhe të pasme të tabletit tuaj nga gërvishtjet dhe goditjet.
E përputhshme me Galaxy Tab S7 | S8.