Matës aktiviteti FitBit Charge 5, i artë/bardhë

179,00 

Matës aktiviteti FitBit Charge 5, i artë/bardhë

SKU: 810038855875 Categories: ,

Description

Rezistent nga uji deri në 50 m.
Matja i stresit – duke përdorur sensorin EDA i cili monitoron se si reagoni fizikisht ndaj stresit, mund të krijoni zakone të mira ndërgjegjësimi dhe të përmirësoni formën tuaj mendore. Merrni një notë ditore që ju tregon se si zakonet tuaja të stërvitjes, ndërgjegjësimi dhe cilësia e gjumit ndihmojnë në kontrollin e niveleve tuaja të stresit.
Të dhënat e matjes së shëndetit – Monitoroni ndryshimet e rëndësishme në formën e trupit dhe shëndetin tuaj me të dhënat e matjes së shëndetit si SpO2, ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës, monitorimi i variacioneve të temperaturës së lëkurës dhe më shumë *. Për më tepër, gjurmoni gamën dhe tendencat tuaja personale për çdo metrikë nga muaji i kaluar, përfshirë në anëtarësimin tuaj gjashtëmujor në Premium.
GPS i integruar – Gjurmoni statistikat tuaja në kohë reale – vraponi, ecni dhe udhëtoni falas nga telefoni juaj, me ritmin dhe gjurmimin e distancës në kohë reale duke përdorur GPS të integruar. Më pas merrni një hartë të intensitetit të stërvitjes në aplikacionin Fitbit për të parë zonat e ritmit tuaj dhe të rrahjeve të zemrës gjatë gjithë rrugës suaj.
Njoftimet e rrahjeve të larta dhe të ulëta të zemrës – rrahjet e zemrës suaj janë një tregues kyç i shëndetit, prandaj merrni një njoftim kur Charge 5 zbulon se rrahjet e zemrës suaj janë mbi ose nën pragun tuaj.
Monitorimi pa ndalim i rrahjeve të zemrës PUREPULSE® – monitoroni djegien e kalorive dhe optimizoni stërvitjen me monitorimin e vazhdueshëm të rrahjeve të zemrës PurePulse, më pas monitoroni rrahjet e zemrës në pushim dhe nivelin e fitnesit (VO2 Max) në Fitbit. Zonat e rrahjeve të zemrës – Merrni statistika në kohë reale në ekran gjatë stërvitjes tuaj për të parë nëse jeni në një zonë të djegies së yndyrës, zonë kardio ose zonë kulmore, në mënyrë që të mund të rrisni ose ulni përpjekjet tuaja sipas qëllimeve tuaja.
Minutat në zonën aktive – merrni rezultatet e dëshiruara si pjesë e çdo stërvitje. Zonat aktive minutëshe përdorin rrahjet e zemrës për t’ju udhëhequr në nivelin e dëshiruar të intensitetit – dhe më pas ju ndihmojnë të qëndroni atje.
Monitorimi i ciklit menstrual – Njihuni më mirë me trupin tuaj me aplikacionin Fitbit për të mbajtur gjurmët e periodave, simptomave dhe modeleve në ciklin tuaj menstrual. Gjurmimi i aktivitetit gjatë gjithë ditës – Charge 5 gjurmon aktivitetet gjatë gjithë ditës si numri i hapave, distanca, minutat e Zonës Aktive dhe kaloritë e djegura dhe tregon se si çdo pjesë e ditës ju afron më shumë me qëllimet tuaja.
Fazat e gjumit dhe vlerësimi i gjumit – Fitoni një kuptim më të mirë të cilësisë së gjumit tuaj me një vlerësim ditor të gjumit dhe grafikun e kohës së kaluar në gjumë të lehtë, të thellë dhe REM – dhe më pas shikoni se si mund ta përmirësoni gjumin tuaj dhe të zgjoheni plot energji shtesë . Zgjimi inteligjent – Ndjehu më i freskët me Zgjimin inteligjent – Charge 5 ju zgjon me dridhje të qeta gjatë fazës së gjumit të lehtë brenda gjysmë ore nga koha e dëshiruar e zgjimit.
Përputhshmëria: E përputhshme me iOS 13 ose version më të ri dhe Android OS 8.0 ose më të ri

Shëndet

Aplikacioni Fitbit EKG (Elektrokardiogram).
Njoftimet për ritmin e parregullt të zemrës
Aplikacioni i skanimit EDA (Aktiviteti elektrodermal).
Rezultati i menaxhimit të stresit
Reflektime
Monitorimi i ngopjes me oksigjen (SpO2).
Ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës
Shkalla e frymëmarrjes
Ndjekja e temperaturës së lëkurës
Rezultati i gjumit dhe fazat e gjumit
Ndjekja e ciklit menstrual

Fitnes

Njoftime per ushtrime-apo pushim
Minutat e Zonës Aktive
Ndjekja e rrahjeve të zemrës 24/7 me PurePulse®
GPS i integruar
SmartTrack®
Harta e intensitetit të stërvitjes
20 Mënyrat e ushtrimeve
Ndjekja e aktivitetit gjatë gjithë ditës
Niveli i fitnesit kardio
Swimproof

Smart

Njoftimet
Çiftzim i shpejtë i Google
Modaliteti sleep
Alarm Intelegjent
Modaliteti “Mos shqetëso”.
Jetëgjatësia e baterisë deri në 7 ditë
Fitbit Pay™

Dizajn

Ekran me ngjyra
Modaliteti i ekranit Always on Display
Aksesorë