Kufje Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177NZGAEUG, të gjelbërta

169,00 

Kufje Samsung Galaxy Buds 2,të gjelbërta, SM-R177NZGAEUG

SKU: 8806092507531 Categories: ,

Description

Falë altoparlantëve dinamik me dy drejtime, shijoni basin e fortë dhe të thellë. Galaxy Buds2 ju ofrojnë cilësi të mirëbalancuar të tingujve që pasuron çdo moment të rrugëtimit tuaj me audio. Dëgjoni sikur të ishit të pranishëm.

Tre mikrofonë dhe një njësi e integruar për kapjen e zërit do t’ju ndihmojë të kryeni telefonata më të qarta, ndërsa një zgjidhje e bazuar në të mësuarit automatik filtron tingujt e padëshiruar, në mënyrë që ju të mund ta ndani më mirë botën tuaj me familjen dhe miqtë. Dizajn me dalje të ulët minimizon futjen e erës, për t’i bërë telefonatat në ambientet e jashtme të qarta. 

Dy mikrofonë dallojnë zhurmën e ambientit ndërsa anulimi aktiv i zhurmës bllokon tingujt e padëshiruar. Zhurma në sfond mund të reduktohet deri në 98% për t’ju mbajtur të përfshirë me muzikën, lojërat, librat me audiot tuaj të preferuar. 

Anulimi aktiv i zhurmës (ANC) në Galaxy Buds2 redukton zhurmat e jashtme në sfond deri në 98%, mbështetur nga verifikimi UL.

Galaxy Buds 2 janë të lehta (5 g secila) dhe ofrojnë ndjenjën e rehatisë gjatë luajtjes së muzikës edhe për stilet më aktive të jetesës. Me tre madhësi të ndryshme të gominave të buta e fleksible prej silikoni, ju mund të gjeni masën e përshtatshme për të marrë përvojën më të mirë të mundshme për ANC. Gjeni madhësinë që ju përshtatet me menunë e “Headphone fit test” në aplikacionin Galaxy Wearable.

Bateria që zgjat ju lejon deri në 5 orë luajtje dhe 15 orë të tjera gatishmëri me kutinë e karikuar plotësisht.

Me Auto Switch, kalimi ndërmjet pajisjeve tuaja Galaxy është më i lehtë se asnjëherë. Kalo nga shikimi i një filmi në tablet në luajtjen e muzikës në Galaxy Watch4. Galaxy Watch4 gjithashtu mbështet kontrollin e shpejtë të kufjeve, duke ju ndihmuar të aktivizoni ose çaktivizoni ANC ose të kontrolloni jetëgjatësinë e baterisë direkt nga kyçi i dorës suaj.

Lidhje: Wireless

Wireless Technologjia: Bluetooth 5.2

Lloji: In Ear

Dalja e audios: Modaliteti Stereo

Teknologjia e kufjeve: Dinamike

Mikrofon: I integruar

Profilet Bluetooth®: A2DP, AVRCP, HFP

Koha mesatare e funksionimit të baterisë 5 orë

Kapaciteti aktual i baterisë 61 mAh

Duke folur: Maksimumi 5 orë

Në gatishmëri: Maksimumi 20 orë

Kontrolli i audios Play/Stop

Telefonatat

Anulimi i Zhurmës Aktive

Hands-free Function

Instaluar Voice Assistant Bixby