Kontroller Bluetooth SBOX Gp-2024

28,50 

Kontroller Bluetooth SBOX Gp-2024

SKU: 616320537937 Categories: ,

Description

 

Ky kontroller me bluetooth për lojëra vjen dyngjyrësh, kuq-zi. Përdor Bluetooth për lidhjen direkte Android / iOS. Mbështet Android 3.0+ dhe më të lartë dhe iOS 9.3.2+ dhe më të lartë. Veçohet për peshen e tij të lehtë me vetem 206g dhe dizajn të përshtatshem për duart tuaja.

Lidhja Bluetooth
Dimensionet: 170 mm x 120 mm x 65 mm
Pesha: 206 g
Bateria: 350mAh rimbushëse
Koha e karikimit: deri në 2h
Mbështet: Android 3.0+, iOS 9.3.2+
E pajtueshme me pajisjet Android … smartphone, tablet, TV Android
Pë PC gjithashtu është mbështetur (lidhje me kabllo microUSB)