Karikues Samsung USB – C, 15W, i zi

19,90 

Karikues Samsung 15W me kabllo Type-C

SKU: 8806092709843 Categories: ,

Description

Karikimi i shpejtë deri në 15W
Hyrja USB-C: E përshtatshme për Android dhe iOS.
Mbron pajisjen nga mbingarkesa dhe temperaturat e larta.
Veçoritë: PD max. 15 W
Ndërfaqja: USB-C
Gjatesija e kabllos: 1m
Dimensionet (W x H x D):37 x 22.5 x 74.1 mm
Pesha: 38,5 g
Tensioni i hyrjes: 100-240 V
Tensioni i daljes (maksimumi, karikimi normal): 5 V
Tensioni i daljes (maksimumi, karikimi i shpejtë): 9 V
Rryma e daljes (maksimumi, karikimi normal): 2A
Rryma e daljes (maksimumi, karikimi i shpejtë): 1,67A (9V