Kabllo SBOX USB-USB-C, M/M, 1,5m, 2,4 A

4,90 

Kabllo SBOX USB-USB-C, M/M, 1,5m, 2,4 A

SKU: 616320539078 Categories: ,

Description

Shpejtësia e transferimit: deri në 480 Mbps
Funksioni i qëndrueshëm i ngarkimit dhe sinkronizimit.
Gjatësia e kabllos: 1.5m
Ngjyra: E Zezë / argjendtë