Kabllo SBOX, USB-micro USB, M/M, 2.4A

3,90 

Kabllo SBOX, USB-micro USB, M/M, 2.4A

SKU: 616320539061 Categories: ,

Description

Kabllo USB në micro USB, e cila shërben për karikimin e pajisjeve si dhe transferimin e të dhënave, me shkallë të transferimit deri në 480 Mbps.

Gjatësia e kabllos [m]: 1.5

Ngjyra: Zezë/argjendtë