Kabllo e rrjetit UTP Manhattan CAT-5e, 2 m, 329903

1,90 

Kabllo e rrjetit UTP Manhattan CAT-5e, 2 m

SKU: 766623329903 Categories: , ,

Description

Kabllo UTP për lidhjen e një PC, laptop, Smart TV etj, në rrjet të internetit.

Ka dy konektor RJ-45 të veshura me ar dhe gjatësia e kabllos është 2 m.