Kabllo e rrjetit UTP Manhattan CAT-5e, 15 m, 329958

6,50 

Kabllo e rrjetit UTP Manhattan CAT-5e, 15 m

SKU: 766623329958 Categories: , ,

Description

Kabllo UTP për lidhjen e një PC, laptop, Smart TV etj, në rrjet të internetit.

Ka dy konektor RJ-45 të veshura me ar dhe gjatësia e kabllos është 15 m.