Çantë për laptop SBOX NSS 88119 Singapore, 15.6″

14,50 

ÇANTË PËR LLAPTOP 15.6″ SBOX NSS 88119 SINGAPORE

SKU: 616320530976 Categories: , ,

Description

Rezistent ndaj ujit kjo vlen të ceket në radhë të parë. NSS 88119 përfshin dimensione prej 42 x 34 x 6.5 cm dhe mund ta akomodojë pa problem një laptop 15.6” ose një tablet, ndarje speciale për organizimin e dokumenteve tuaja, e pajisur me kornizë të qëndrueshme dhe rrip krahu.