Çantë për kamerë Hama “Miami”, 200, e zezë/e kuqe 139854

75 

Çantë për kamerë Hama “Miami”, 200, e zezë/e kuqe 139854

SKU: 4047443349897 Category:

Description

Çantë pajisjesh për mbrojtjen dhe transportimin e një sasie të mjaftueshme pajisjesh fotografike, përfshirë një Laptop dhe Tablet
Ndarja e kamerës, e lëvizshme, me kapak të bërë nga materiali rrjetë
Një ndarje e mbushur e përparme me një ndarës për laptop
Një ndarje e përparme shtesë secila me një organizator dhe për pajisje të vogla
Ndarja e tabletave e bërë nga materiali neoprene nën kapak
8 ndarës të brendshëm të lëvizshëm , 1 ndarës neoprene me  të kamerës
Rripa shpatullash me gjatësi të rregullueshme me mbushje ergonomike të integruara në pjesën e pasme të çantes
Dorës me mbushje të butë
Dy xhepa anësorë të bërë nga materiali rrjetë
Mbajtës i rregullueshëm i trekëmbëshit në anën e çantës
Këmbë
I përshtatshëm si bagazh dore
Mbulesë për të gjitha motet mbron çantën e shpinës nga shiu dhe pluhuri

Dimensioni i Brendshëm (Thellësia) 12 cm
Dimensioni i Brendshëm (Lartësia) 37 cm
Dimensioni i Brendshëm (Gjerësia) 27 cm
Pesha 2900 g

Përmasat e jashtme W x D x H 30 x 23 x 50 cm
Kodi i madhësisë 200
Materiali:Najlon