Çantë Manhattan 438889, London, për laptop 15.6″, e zezë

12,90 

Çantë për llaptop, 15.6″,London, Manhattan 438889

SKU: 766623438889 Categories: , ,

Description

Zgjidhje praktike që siguron mbrojtje thelbësore të kompjuterit, e rehatshme për udhëtim dhe përshtatet pothuajse kudo.
Xhepi i madh i përparëm ruan skedarë, kabllo dhe pajisje shtesë.
Dorezat e forta me rrip të dyfishtë dhe rrip pa shpatulla sigurojnë transport të rehatshëm dhe të sigurt.
Materialet e lehta, të qëndrueshme, rezistojnë ndaj ujit.