RRETH: METRON KOSOVA

SHFLETO KATALLOGUN E PRODUKTEVE 2014!

Kompania Metron eshte themeluar ne vitin 2006 duke filluar me distribuimin e kompanise se njohur Gjermane Hama dhe duke vazhduar me kompanine e njohur Europiane si Acme ne Lituani, Manhattan ne Gjermani, TDK si dhe Sbox. Qe nga fillimi ivitit 2014 do te startojme distribuimin e kompanise se njohur D-Link te cilen tani veq e kemi finalizuar marreveshjen per distribuim per teritorin e Kosoves dhe Shqiperise